Manchester Unitedin maalia vartioinut tanskalaislegenda Peter Schmeichelin mielestä Zlatan Ibrahimovic sopisi täydellisesti ManU:n joukkueeseen. Schmeichel vertaa ruotsalaistähteä Eric Cantonahan.

Ibrahimovic on ollut tuittuilevalla päässä PSG:ssä viime aikoina ja hänen ympärillään jatkuvasti pyörivät siirtohuhut ovat yhdistäneet häntä useaankin otteeseen eri Valioliigaseurojen riveihin. Ibrahimovic on kuitenkin pysynyt PSG:ssä, mutta Schmeichelin mukaan siirto ManU:n riveihin täydentäisi molempia loistavasti.

– Se mitä Zlatan tekee PSG:ssä on uskomatonta. Hän antaa PSG:lle niin paljon uskottavuutta ja huomiota. Viime kesänä huhut veivät häntä Manchester Unitediin. Sanoin silloin, että hänet on kuin tehty Manchester Unitediin, Schmeichel hehkuttaa ranskalaislehti L’Equipessa.

Maalivahti vertaa häntä entiseen joukkuekaveriinsa, jossa oli paljon samoja piirteitä kuin tulisieluisessa Ibrahimovicissa.

– Miksi Cantona oli niin vahva, kun oli siellä eikä niin hyvä Leedsissä tai Ranskassa? Koska se on Manchester United, Schmeichel järkeilee.

– Siellä pelaajille annetaan vapauksia, mutta myös vastuita. Emme välitä mistä pidät tai millainen olet. Me välitämme mitä teet kentällä ja millainen vaikutus sinulla on joukkueeseen. Jos et kunnioita sitä, saat lähteä, Schmeichel jatkaa.