ManU-puolustaja Jonny Evansia syytetään sylkemisestä keskiviikon vastustajaa Newcastlen hyökkääjää Demba Papiss Cissea kohtaan.

Goal-sivuston mukaan Evans näyttää sylkevän vastuksensa suuntaan avauspuoliajalla, mistä senegalilaiskärki kimpaantui. Osuiko sylki mieheen, siitä ei ole pitäviä todisteitä ainakaan vielä esitetty.

ManU-luotsi Louis van Gaal ei nähnyt sanojensa mukaan tilannetta eikä usko tällaista tapahtuneen.

– En nähnyt tilannetta penkiltä. Olin liian kaukana. En voi edes kuvitella Evansin tekevän tuollaista, van Gaal kommentoi.

Newcastlen manageri John Carver kertoo vastaavaa.

– Tiedän, että tällaisesta puhutaan tv:ssä. En itse kuitenkaan nähnyt tällaista. Näin, että keskikentällä oli yhteenotto ja minun pitää selvittää mistä on kyse. Pelaaja eivät ole maininneet asiasta mitään, Carver kommentoi lehdistötilaisuudessaan.

Englannin jalkapalloliitto saattaa antaa tapahtuneesta jälkikäteen pelikieltoa, mikäli todisteet viittaavat Evansin syyllisyyteen.

ManU voitti ottelun Ashley Youngin viime hetken maalilla 1-0-lukemin, mutta raporttien mukaan esitys oli vaisu ja vain David de Gean loistopelastukset lopussa pitivät kolme pistettä joukkueella.