Italian Serie A:n Parman talousvaikeudet kasaantuivat alkuvuodesta ja seura karahti lopulta kiville kokonaan. Uusi alku voi koittaa ensi kaudella Serie B:ssa, mutta pahimmassa tapauksessa Parma pudotetaan amatööritasolle Serie D:hen.

Serie B -paikka Parmalle irtoaa, jos uusi omistaja maksaa kaikki urheilutoiminnasta aiheutuneet velat, muussa tapauksessa uutta nousua haetaan todella syvältä.

Parmaa kaudesta 2010-11 asti edustanut hyökkääjä Raffaele Palladino haluaa kuitenkin pysyä optimistisena ja vakuuttaa itse pysyvänsä seurassa.

– Meidän on pysyttävä positiivisina. Jalkapallo ei katoa Parmasta, vaikka se tarkoittaisi aloittamista uudelleen Serie D:sta, Palladino sanoi Corriere dello Sportille.

– Minulla on sopimus vuoteen 2016. Haluan jatkaa Serie B:ssa tai jopa Serie D:ssa sopivin ehdoin. Muussa tapauksessa lähden ulkomaille.

Palladino lausui ääneen myös ihmetyksensä siitä, että tukea muiden seurojen pelaajilta on tullut yllättävän vähän.

– Olen pettynyt, olisin odottanut enemmän viestejä ja soittoja kollegoilta. Mitä Parmalle nyt tapahtuu, voi tapahtua muillekin. Se että he ajattelevat vain itseään, ei ole mukavaa, entinen Juventus-hyökkääjä sanoi.