Real Madridin kerrotaan hylänneen ajatuksen ManU-vahti David de Gean tuomiseksi seuraan. Huippuvahdin katsotaan olevan liian kallis hankinta.

Uusi kohde on Marca-lehden mukaan löydetty Saksasta. Kyseessä on ayeer Leverkusenin 23-vuotias ykkösvahti Bernd Leno.

Leno siirtyi seuraan vuonna 2011 Stuttgartin organisaatiosta, missä hän oli pelannut vain seuran kakkosjoukkueen otteluita kolmostasolla. Leverkusenissa hän nousi saman tien ykkösvahdiksi.

Hänestä tuli syksyllä 2011 vasta historian kolmas maalivahti, joka oli pitänyt kolmessa ensimmäisessä Bundesliiga-pelissä nollan. 13. syyskuuta 2011 hänestä tuli kautta aikain nuorin maalivahti Mestarien liigassa, kun mies oli maalilla Chelseaa vastaan 19 vuoden ja 193 päivän ikäisenä.

Hän on tällä kaudella pelannut kotimaansa sarjassa 12 nollapeliä. Mestarien liigassa hän päästi vain viisi maalia selkänsä taakse kahdeksassa ottelussa. Leverkusenin matka katkesi rankkaritappioon Atletico Madridille neljännesvälierissä.

Lenon nykyinen sopimus on voimassa kesään 2018. Bild-lehden mukaan Lenon sopimuksessa on 18 miljoonan euron purkupykälä, minkä ei pitäisi olla kynnyskysymys Realille.