Suomalainen Statbeat Oy on kerännyt vankan rahoituksen toimintansa kehittämiseen ja tämä on hyvä uutinen jokaiselle suomalaisellekin juniori- ja harrastepelaajalle joukkuelajeissa.

Statbeat on joukkuelajien turnausjärjestäjille ja pelaajille tarkoitettu palvelu, joka tarjoaa ammattitason tilastot ja työkalut jokaiselle taito- ja ikätasolle.

– Olemme aina unelmoineet siitä että juniori- ja harrastepelaajat voisi kerätä kaikki upeat hetket ja tilastot uransa varrelta talteen yhteen profiiliin. Tilastoimme tänään jo yli 20 000 pelaajan otteludataa palveluumme ja tämän sijoituksen myötä me olemme askeleen lähempänä suurta unelmaamme., kertoo Statbeat Oy:n hallituksen puheenjohtaja Olli Pölönen yhtiön tiedotteessa.

– Statbeatissä yhdistyy markkinoiden kehittynein turnausjärjestäjän työkalu ja kaikentasoisille pelaajille luotu joukkuepelaajien oma kanava. Turnauksen järjestäminen automatisoituu ja pystymme luomaan ansaintamalleja kroonisesta resurssipulasta kärsiville seuroille, sekä ennen kaikkea tarjoamaan loistavan kokemuksen pelaajille, toteaa puolestaan Statbeat Oy:n toimitusjohtaja Sami Verkkoperä.