Englannin maajoukkuehyökkääjä Wayne Rooney on kiistänyt, että mies olisi tyrmätty ex-pelikaverinsa Phil Bardsleyn taholta. Tällainen video kiersi parisen viikkoa sitten verkossa ja brittilehdet nostivat sivuilleen kuvankaappauksia hetkestä, jolloin Rooney makasi maassa lyönnin jälkeen.

– Rehellisesti sanottuna, asia ei ole ollut minulle mikään ongelma. Olin kotonani joidenkin kaverieni kanssa. Otin toki lyönnin huonosti vastaan, mutta en tullut tyrmätyksi, tribalfootball-sivustolla siteerattiin kommentteja lehdistötilaisuudessa.

– Valitettavasti video päättyi siihen [eikä asian oikea laita tullut esiin]. Tiesin, että se menee lehtiin ja puhuin siitä jo etukäteen Louis van Gaalin kanssa. Hänenkään mielestä ei ollut isosta asiasta kyse, mutta moni on näköjään eri mieltä.

Rooney harrasti nuorempana nyrkkeilyä, mitä hän on pitänyt tärkeänä nykyiselle uralleenkin. Hänen mukaansa nyrkkeilyharjoittelun vuoksi hänellä on voimaa vartalossaan.

– Pidän nyrkkeilystä ja minulla on myös lajitaustaa siitä. Tällaista tapahtuu, Rooney päättää.

Rooney näytti myöhemmin osuvaa itseironiaa luomalla tapauksesta maalituuletuksen. Hänen tehtyä toissa viikonloppuna ManU:lle maalin Tottenham-voitossa, iski mies pari haamulyöntiä ilmaan ja kaatui suorilta jaloin selälleen.