Viime kaudella Ykkösen maalikuninkuuden 30 osumalla voittanut Kalle Multanen oli FC Hakan perjantain voiton takuumies, kun valkeakoskelaiset kaatoivat harjoituspelissä Veikkausliigaan tulevaksi kaudeksi nousseen Ilveksen maalein 3-2.

Multanen iski ottelun avausmaalin 23. minuutilla. Joni Mäkelä antoi loistavan keskityksen oikealta laidalta ja Multanen puski pallon oikeaan nurkkaan.

Tämän jälkeen Ilves iski viiden minuutin sisään kaksi maalia ja meni 2-1-johtoon. Ensin Mika Lahtinen nosti välittömästi Hakan johto-osuman jälkeen pallon nätisti yli Ville Kauppisen ja teki myös tamperelaisten toisen osuman puskemalla pelivälineen verkkoihin paluupallosta.

Noin tunnin pelin jälkeen Ilvekselle sattui synkkä minuutti. Ensin 59. minuutilla Ilves-puolustus kaatoi Hakan Aki Sihvosen ja tilanteesta seuranneen rangaistuspotkun laukoi sisään Multanen. Heti seuraavasta tilanteessa Multanen syötti Kasperi Liikoselle, joka sijoitti pallon verkkoon ja tilanne oli yhtäkkiä Hakalle 3-2.

Ilveksen Tomi Petresculla oli loistava paikka tasoittaa peli 68. minuutilla, mutta Haka-molari Kauppinen torjui mahtavasti. Ilves hallitsi lopussa kenttätapahtumia ja sai puolittaisia maalipaikkoja. Kapteeni Heikki Aho pääsi 86. minuutilla puskemaan kulmapotkutilanteessa, mutta pallo viuhui hiemanyli.

Enempää maaleja ei Valkeakoskella nähty ja näin FC Hakalle kotivoitto numeroin 3-2.