Töölön futisstadionilla on nähty ensimmäiset 45 minuuttia tunnelmallista paikallistaistoa. Peli on ensimmäisen jakson jälkeen tilanteessa 1-1.

Fanit ovat pitäneet läpi ottelun molemmissa päissä hyvää mekkalaa. Ensimmäisen kerran oli vierasjoukkue HJK:n fanien vuoro iloita, kun Robin Lod keskitti laidalta Mike Havenaarin maalintekoon.

Aluksi näytti siltä kuin vierasjohto vain tulisi kasvamaan, sillä HJK oli ottelun alussa dominoiva pakottaen vastustajansa puolustuskannalle. Kuitenkin mitä pidemmälle ottelu eteni, sitä paremmin tähtirinnatkin pääsivät peliin mukaan.

Kun ottelua oli takana 23. minuuttia, Joni Korhonen pääsi tekemään uransa ensimmäisen veikkausliigamaalin tärkeään paikkaan. Osuma syntyi rangaistuspotkusta, kun Tapio Heikkilä oli ensin syyllistynyt rikkeeseen.

Ottelun päätuomari ei tuota rikettä nähnyt, mutta avustava liputti pallon yhteentoista metriin.

HJK oli ensimmäisellä jaksolla lähempänä toista maalia, mutta Rasmus Schüllerin laukaus puolen tunnin kohdalla rangaistusalueen rajalta osui ainoastaan ylärimaan.