Entinen Brasilian maajoukkueen, seuratasolla mm. sekä Real Madridia että Barcelonaa edustanut huippuhyökkääjä Ronaldo kertoo, että olisi rakastanut pelata yhdessä Cristiano Ronaldon kanssa.

Ronaldo lopetti upean uransa varsinaisesti vuonna 2011, mutta uhkaa vielä ilmestyä kentälle Pohjois-Amerikan NASL-sarjassa pelaavan seuran Fort Lauderdale Strikersin paidassa. Hän on yksi seuran omistajista.

– Jos yllämme play off -peleihin, voisin harkita pelaamista. Minun toki pitäisi harjoitella todella kovaa ennen sitä. [Huipputasolla] minun aikani on jo ohi, Ronaldo kommentoi AS-lehdelle.

– Missäkö pelaisin, jos voisin nyt valita? Rakastaisin pelaamista Cristiano Ronaldon rinnalla. Se ei tietenkään ole mahdollista, mutta se olisi kyllä mahtavaa!

Mieheltä tivattiin mielipidettä siitä, kumpi on kovempi: Cristiano Ronaldo vai Lionel Messi. Hän ei halunnut tehdä rajavetoa miesten välille.

– On mahtavaa nähdä heidän pelaavan ja kuinka he tekevät roppakaupalla maaleja. Rakastan seurata heistä molempia.

Real ja Barcelona taistelevat kynsin hampain La Liga -voitosta. Ero on jälkimmäisen eduksi kaksi pistettä, kun kuusi peliä on kummallakin jäljellä.

– Ratkaisu menee kalkkiviivoille, Ronaldo uskoo.