FC Inter on aloittanut Veikkausliigakautensa väkevästi. Peli kulkee myös Respect Suomen Cupissa.

Inter kohtaa sunnuntaina Cupin puolivälierässä HIFK:n.

– Selvisimme Rovaniemen matkan ilman suurempia kolhuja, joten meillä on hyvä tilanne pelaajien suhteen sunnuntaina. RoPS-pelistä sivussa olleet Gnabouyou, Aho ja Duah ovat kaikki täydessä iskussa sunnuntaita varten, sanoo Job Dragtsma Interin verkkosivuilla.

Inter on aloittanut kauden erittäin hyvin. Veikkausliigassa se on kerännyt kolmesta pelistä kaksi voittoa ja yhden tasapelin. Seitsemän pisteen potti oikeuttaa jaettuun piikkipaikkaan.

– Hyvä alku ei ole ollut minulle yllätys, joillekin muille ehkä. Hyvän joukkueen pitää kuitenkin myös pystyä pitämään tasoa yllä. Yksittäiset jaksot eivät riitä, jos haluaa menestyä.

Inter ja HIFK kohtasivat toisensa talvella kahdesti Liigacupissa. Inter voitti otteluista ensimmäisen ja HIFK toisen. Tuosta toisesta HIFK:n 6-0 voittoon päättyneestä ottelusta Dragtsma haluaa joukkueen ottavan revanssin.

– Vaikea ottelu on tulossa. Saimme opetuksen HIFK:n vaarallisuudesta talvelle Liigacupissa. Haluamme kuitenkin revanssin heistä. Tavoite on edetä jatkoon ja vain voitto sunnuntaina kelpaa, Dragtsma päättää.

HIFK-FC Inter sunnuntaina klo 16.00 Sonera Stadiumilla.