HJK pelasi kevään viimeisessä harjoitusottelussaan tasapelin Viron pääsarjaseura Sillamäe Kalevia vastaan.

HJK oli jo voitossa kiinni, mutta virolaisisännät nousivat tasoihin 88. minuutilla ja lopputulos oli 1-1.

HJK:n vei johtoon toisen jakson alussa Gideon Baah, joka puski Erfan Zenelin lähettämän kulmapotkun verkkoon. Kalevin tasoitus syntyi niin ikään erikoistilanteesta, kun HJK:n maalilla tosien jakson pelannut Saku-Pekka Sahlgren pudotti vaparin eteensä ja virolaispelaaja latasi irtopallon verkkoon.

HJK pelaa seuraavan kerran viikonloppuna Liigacupin finaalissa Rovaniemellä RoPS:ia vastaan.

HJK:n kokoonpano ottelussa:

Örlund (46. Sahlgren); Lampi (46. Lehtinen), Moren (46. Heikkinen), Heikkilä, Baah; Malolo, Schüller (46. Moussi); Lod (46. Peiponen), Atom (61. Klinga), Zeneli (61. Haglund); Havenaar (46. Jallow)