Borussia Dortmundin jättävä Jürgen Klopp haluaa vielä palan menestystä ennen kuin pesti päättyy.

Dortmund kertoi pari viikkoa sitten, että Klopp jättää seuran heinäkuun alussa. Klopp on ehtinyt valmentaa Dortmundia vuodesta 2008, ja luotsi on ehtinyt saavuttaa huiman määrän menestystä. Kuluva kausi on ollut vaikea, mutta lohdutusta voisi vielä tulla Saksan Cupista.

Ensiksi välieävaiheessa pitäisi tänään selvittää ”valtava este”, vastikään Bundesliigan mestareiksi kruunattu Bayern München. DFB-pokaalin tiellä finaalissa olisi sitten vielä joko Arminia Bielefeld tai VfL Wolfsburg.

– Jokaisen, joka haluaa voittaa cupin, on kukistettava Bayern. Se on valtava este matkalla Berliiniin. Bayern ei anna mitään ilmaiseksi, ja meidän täytyy olla hereillä alusta asti. Haluamme tehdä itse suuren vaikutuksen pelissä emmekä olla vain kiusaajia, Klopp linjasi Bundesliigan virallisilla sivuilla.

Molempien joukkueiden sairastupa on tyhjenemässä tähän otteluun. Dortmund saanee kamppailuun takaisin Ilkay Gündoganin, Henrikh Mkhitaryanin ja Marco Reusinkin pitäisi aloittaa. Bayern puolestaan saanee jälleen nauttia Arjen Robbenin lahjoista.

– Avauskokoonpano on salaisuus. Teen päätöksen ottelupäivän aamuna. Arjen (Robben) ei ole sellainen, joka lämmittää penkkiä. Jos hän on kunnossa, hän pelaa. Hän harjoitteli ja kaikki näkivät sen menneen hyvin. Javi Martinez voi myös saada jokusen minuutin peliaikaa, Bayern-luotsi Pep Guardiola ennakoi.

Ottelu alkaa Suomen aikaa klo 21.30.