Valkeakoskella koettiin torstaina dramaattisia hetkiä, kun Haka-maalivahti Ville Kauppinen menetti tajuntansa yhteentörmäyksessä oman joukkueen Juho Pirttijoen kanssa cup-ottelussa Honkaa vastaan.

Paikalle tuli myös Medi-Heli, jolle ei lopulta ollut tarvetta ja Kauppinen kuljetettiin ambulanssilla Tampereelle tarkkailtavaksi.

– Juhon polvi osui kaiketi solisluuhuni ja siinä on sellainen futispallon kokoinen mustelma ja reisi päähän. Sitten menetin tajuntani, Kauppinen valottaa tilannetta Hakan kotisivuilla.

– En muista mitään ennen sitä tapahtumaa enkä sen jälkeen. Muistan vain, kun säpsähdin ambulanssissa. Olin aika sekaisin enkä oikein tajunnut miten oli käynyt. Myöhemmin illalla sairaalassa alkoi sitten hiljalleen tajuta. Ei sitä silloin osannut pelätä, että miten mahtoi käydä.

Pahimmilta vältyttiin

Päävammoja ei voi koskaan ottaa kevyesti, mutta Kauppisen tapauksessa kuitenkin pahimmilta uhkakuvilta vältyttiin.

– Isompi aivotärähdys ja pieni verenpurkauma aivoissa. Alun perin he pelkäsivät pientä vuotoa, mutta onneksi sitä ei ollut.

Toipuminen on kuitenkin jo hyvässä vauhdissa, mutta pelikentillä häntä ei vielä hetkeen nähdä. Kauppinen pääsi kotiin jo yhden yön jälkeen. Nyt mies ei saa pariin viikkoon nostaa sykettä. Sen jälkeen hän voi omien tuntemuksiensa mukaan lisätä harjoitusten tehoa.

Haka voitti Hongan 3-2-lukemin ja eteni cupissa jatkoon.