Lauri Dalla Valle on äitynyt hyvään maalivireeseen Englannin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla eli League Onessa.

Dalla Valle teki lauantaina jo kauden neljännen maalinsa osumassa Coventry Cityn verkkoon. Hyökkääjä on tehnyt hyvässä tahdissa maaleja tehden kaikki täysosumansa viimeisen kuukauden sisään.

Crewe Alexandra

@crewealexfc
GOAL! Coventry 0-1 Crewe: Dalla Valle, 23: Haber out to Coco, he took on his man & fired across goal for LDV to bundle in! #crewealex

Uutista kirjoitettaessa ottelusta on pelattu noin 50 minuuttia. Peli on Crewen hyväksi 2-0-lukemin.

Joulukuussa Creween siirtynyt Dalla Valle on vallannut ryhmässä avauksen paikan. Lauantaina Dalla Valle aloitti sarjassa jo yhdeksättä kertaa avauksen miehistössä.

Voitto olisi Crewelle tärkeä sarjassa pysymisen kannalta. Ryhmä on tällä hetkellä aivan putoamisviivan yläpuolella.

Päivitys. Ottelu päättyi Crewen voittoon 3-1. Dalla Valle ei lisämaaleja enää tehnyt, mutta pelasi täydet minuutit.