Brittilehti Daily Mailin mukaan Liverpoolin 20-vuotias tähti Raheem Sterling voi ostaa itsensä ulos sopimuksestaan. Englannin maajoukkuemiehellä on sopimusta jäljellä vielä kesään 2017, mutta lehden mukaan mies voisi irrottautua sopimuksestaan 25 miljoonan punnan summalla.

Summa jäisi miehen tulevan seuran maksettavaksi. Mutta mikäli tieto pitää paikkansa ja pelaaja on valmis vaihtamaan maisemaa, joutuisi Liverpool luopumaan tähdestään roimasti tämän markkina-arvoa alemmalla hinnalla. Aiemmin on puhuttu seuran hinnoitelleen miehen jopa 50 miljoonan punnan arvoiseksi.

Liverpool on tarjonnut miehelle jatkosopimusta, mutta pelaaja ei ole toistaiseksi suostunut sellaista allekirjoittamaan. Sterling tuli asiasta kuun alussa julkisuuteenkin kumoamaan väitteitä ahneudestaan. Hänen mukaansa kyse ei ole rahasta vaan kunnianhimosta voittaa pokaaleja ja hänen siis pohtivan onko Liverpool oikea seura tavoitella suurmenestystä.

Real Madridin on jo pitkään huhuttu olevan miehen perässä ja kevään mittaan huhuissa ovat olleet jo useampikin Valioliigan suurseura.