– En ole huolissani loukkaantumisista. Meidän täytyy löytää ratkaisut näihin poissaoloihin, Carlo Ancelotti totesi Marca-lehden mukaan Radio Anch’io Sportille.

Ancelotti joutuu viemään joukkonsa vajaamiehisenä koitokseen Atletico Madridia vastaan. Luka Modric, Gareth Bale ja kenties myös Karim Benzema ovat poissa Mestarien liigan puolivälierän toisesta osasta.

Atletico on ollut vaikea vastus valkopaidoille, joten isännät eivät voi odottaa kevyttä iltapuhdetta. Ensimmäinen koitos viime viikolla päättyi 0-0.

– Atleticolla on oma tapansa pelata, ovat he sitten kotona tai vieraissa. Bernabeu saattaa auttaa meitä. Barcelonaa lukuun ottamatta kolme muuta otteluparia ovat auki, Ancelotti mietti.

Ancelotti voitti viime kaudella Real Madridin kanssa Mestarien liigaan. Tällä kaudella italialaisvalmentaja on saanut osakseen rajustikin kritiikkiä. Huhuissa Ancelottia on ajoittain viety pois Real Madridin peräsimestä.

– Haluaisin jatkaa työskentelyä Real Madridissa. Valmennanko enää koskaan Italiassa? Haluaisin tulevaisuudessa, mutta nyt olen onnelinen ulkomailla, Ancelotti pähkäili tulevaa.