Arsenal on käyttänyt konkarinsa Tomas Rosickyn sopimuksessa olleen option eli tshekkipeluri jatkaa seurassa myös kauden 2015-2016.

– Olemme aktivoineet option. Rosicky ei ole siirtomarkkinoilla vaan hän edustaa meitä ensi kaudellakin emmekä aio luopua hänestä, Arsenal-luotsi Arsene Wenger kommentoi London Evening Standardille.

34-vuotias keskikenttämies tuli Arsenaliin jo vuonna 2006 Dortmundista. Miehen uraa on varjostanut vakavat loukkaantumiset ja hän ehti olla yhdessä vaiheessa sivussa virallista otteluista yli puolitoista vuotta tammikuusta 2008 syksyyn 2009.

Tällä kaudella mies ei ole mahtunut kovinkaan usein pelaavaan kokoonpanoon. Esiintymisiä on tullut Valioliigassa 15 kappaletta, joista vain viisi kertaa hän on ollut avauksessa. Tuorein esiintyminen oli keskiviikon maalittomassa Sunderland-tasapelissä, jossa hän pääsi kentälle 81. minuutilla.

Myös toisen kokeneen keskikenttämiehen Mikel Artetan, 33, on huhuttu jo jatkaneen sopimustaan myös vuodella ensi kauden kattavaksi, mutta seura ei ole virallistanut asiaa.