Arsenalin manageri Arsene Wengerin eläkesuunnitelmat eivät ole selvillä. Ranskalainen onkin ihmetellyt, miten entinen kollega Alex Ferguson saa aikansa kulutettua.

Arsenal matkaa sunnuntaina Manchester Unitedin vieraaksi. Unitedia luotsaa nykyisin Louis van Gaal, mutta Wenger päätyi muistelemaan kysymyksen kautta skottimanagerin tilannetta.

– Joskus mietin mitä hän tekee päivillään. Minun täytyy sanoa, että hän vaikuttaa hyvin onnelliselta eläkkeellään, Wenger totesi entisestä kilpakumppanistaan ESPN:lle.

– Hän on onnekas, koska on kiinnostunut hevosista. Kun hän nouseee aamulla, hän voi mennä hevostensa luokse ja katsoa heidän treenaamistaan. Se on varmasti hienoa hänelle.

Entäpä sitten 65-vuotias Wenger? Ranskalainen on ollut Tykkimiesten vallankahvassa kiinni vuodesta 1996. Eläkkeelle hän ei ole ilmeisesti ainakaan vielä vähään aikaan vaihtamassa.

– Mitä tekisin, jos olisin eläkkeellä? Rakastan myös hevosia, mutta en käy kilpailuissa. Tykkään ratsastaa hevosilla, koska olin kerran farmari. Selkäni ei kuitenkaan kestä ratsastamista enää.

– Ehkä vain katson paljon jalkapallo-otteluita, kun eläköidyn, Wenger heitti.