Antti Mäkijärvi oli Ilveksen voiton takuumies lauantaina, kun kissapaidat kaatoivat FC Lahden kotonaan lukemin 2-1. Voitto oli tamperelaisille vasta kauden toinen.

Mäkijärvi asettui laukomaan vapaapotkua ottelun 70. minuutilla, kun ottelu oli vielä tasatilanteessa 1-1. Kova laukaus 30 metristä otti kimmokkeen Lahden Aleksi Ristolan päästä ja painui lahtelaisten maalin oikeaan ylänurkkaan.

Mäkijärvi oli syystäkin tyytyväinen ottelun jälkeen. Kolme pistettä maistuivat harvinaisen hyvältä, sillä takana oli vasta yksi voitto kahden viikon takaa, kun sarjajumbo VPS kaatui Vaasassa 3-2.

– Tämä oli tällainen taistelupeli, mitä tässä alkukaudella on ollut. Pisteitä ei helpolla tule, mutta tänään saatiin raavittua kovalla duunilla. Tosi hyvä fiilis, viime kaudella FC Hongassa pelannut Mäkijärvi sanoi IS Extralle ottelun jälkeen.

Mäkijärvi tunnetaan erityisesti hyvästä potkutekniikastaan. Keskikenttäpeluri myöntää, että laukominen on hänelle se mieluisin asia pelikentillä.

– Tykkään potkia tuolta ja jos en vedä, niin se ei voi mennä maaliinkaan. Nyt meni onnekkaan kimmokkeen kautta, mutta välillä näin.

Seuraavaksi Ilves kohtaa HJK:n. Talvella Klubin kanssa harjoitellut Mäkijärvi tietää, että vastus lienee kovin mahdollinen.

– Meidän pitää tietenkin puolustaa tosi tiiviisesti joukkueena ja taistella. Sieltä tulee Suomen paras jengi vastaan, mutta tänään osoitimme, että pystymme haastamaan tässä liigassa melkein kenet vain. Jos on hyvä päivä, niin voimme raapia pisteitä, hän päätti.