Juventus onnistui nappaamaan Real Madridia vastaan tärkeän 2-1-kotivoiton Mestarien liigan välierässä.

Ottelun voittomaali syntyi vajaan tunnin kohdalla rangaistuspotkusta. Tuomari Martin Atkinson vei pallon yhteentoistametriin, kun puolustaja Daniel Carvajal oli ensin joutunut kaatamaan puolustukselta karanneen, terävän ottelun pelanneen Carlos Tevezin.

Carvajal sai tilanteesta keltaisen kortin, ja argentiinalaiskärki Tevez sai tililleen maalin, sillä Iker Casillas ei pystynyt torjumaan pilkkua.

Juventus vastasi myös ottelun avausosumasta. Hyökkääjä Alvaro Morata pääsi kurittamaan entistä seuraansa jo vajaan kymmenen minuutin kohdalla. Morata seurasi varmasti Iker Casillasin paluupallon verkkoon.

Real Madridin ainokaisen ottelussa teki Cristiano Ronaldo. Portugalilainen onnistui puskemaan pallon verkkoon, kun ottelua oli takana 27 minuuttia. Ronaldo oli täysin unohtunut Juve-puolustukselta eikä Ronaldo, joka hukkasi muuten ottelussa pari hyvää paikkaa, jättänyt tätä tilaisuutta hyödyntämättä.

Ennen Juven toista maalia Realilla oli myös paikkansa johto-osumaan. Lähimmäksi pääsi James Rodriguez, jonka pusku avopaikasta kilpistyi ylärimaan.

Otteluparin toinen osa pelataan ensi keskiviikkona. Tuolloin on Real Madridin vuoro isännöidä.

Mestarien liigan toisessa välierässä kohtaavat FC Barcelona ja Bayern München. Ensimmäinen koitos on luvassa huomenna keskiviikkona.