RoPS:n Aleksandr Kokko teki sunnuntain Veikkausliigakierroksella komean maalin Ilveksen verkkoon.

Janne Saksela keskitti Tammelan Stadionilla pitkän ristipallon, jonka “Boris” Kokko kävi jatkamassa päineen maaliin. RoPS voitti Ilveksen tuolla osumalla 1-0.

– Meillä on paljon laatua joukkueessa ja olen pyytänyt keskityksiä. Se oli hyvä maali. Peli oli meiltä tasapainoinen suoritus. Ei paras peli, mutta teimme maalin ja puolustimme hyvin, Kokko kertaa SuomiFutis.comille.

Rovaniemeläisten kauden alku oli surkea. Joukkue hävisi kolme ensimmäistä ottelua maalierolla 1-8. Samaan aikaan ryhmä tippui myös Suomen Cupista FC Interin käsittelyssä 3-7-lukemin. Tällä hetkellä alla ovat voitot HIFK:sta ja Ilveksestä. Näissä maaliero on ollut 3-0.

– Nyt on helpompi hengittää ja keskittyä oman pelin kehittämiseen. Ensimmäinen voitto oli tärkein. Tampereella tuli pelin jälkeen jo olo, että näinhän tämän pitikin mennä.

Kokko voitti Veikkausliigan maalikuninkuuden jaetusti vuonna 2008. Hyökkääjä on tahkonnut osumia joka kausi, mutta loukkaantumiset ovat hidastaneet 27-vuotiaan menoa varsinkin viime kesinä. Viime vuonna hän pelasi 20 liigaottelussa ja teki yhdeksän maalia.

– Jotain pientä vammaa on aina, mutta ei nyt mitään sellaista mikä estäisi pelaamisen. Olemme parantaneet peli peliltä. Olemme saaneet hyökkäyksemme kulkemaan paremmin, mutta totta kai voin itsekin aina parantaa. Olen kuitenkin ihan tyytyväinen.

RoPS matkustaa perjantaina FF Jaron vieraaksi Pietarsaareen. Ottelu alkaa klo 18.30.