Ennen Valioliigan päätöskierrosta kolmas putoaja QPR:n ja Burnleyn seuraksi oli vielä selvittämättä.

Sekä Hull Cityllä että Newcastlella oli riski vielä pudota. Joukkueista Newcastle piti avaimet ja sarjapaikan käsissään kaatamalla West Hamin 2-0-lukemin kotonaan.

Kolmanneksi putoajaksi valikoitui siten Hull City, joka pelasi kotonaan maalittoman tasapelin ManU:n kanssa. Voittokaan ei olisi Hullille riittänyt koska Newcastle oli jo aiemmin edellä.

Arsenal kolmonen

Arsenal varmisti lopullisesti kolmossijansa – mikä tuo paikan Mestarien liigan lohkovaiheeseen – kukistamalla WBA:n kotonaan 4-1-lukemin ja jätti ManU:n neljänneksi kolmen pisteen päähän.

Suurimman voiton kierroksella otti Stoke City, joka kukisti Liverpoolin peräti 6-1-lukemin ja teki samalla osin Valioliiga-historiaa.

Kun Tottenham voitti vieraissa Evertonin 1-0-lukemin, nousi se sarjassa Liverpoolin ohi viidenneksi.

Mestaruuden jo varmistanut Chelsea päätti kautensa 3-1-voittoon Sunderlandista kotiyleisönsä edessä. Kakkoseksi sijoittui Manchester City ja Arsenal oli siis kolmas. ManU oli neljäs ja karsii ensi syksynä paikasta Mestarien liigaan.