Aston Villan manageri Tim Sherwood kertoo seuran olevan voimaton sen edessä, että joukkueen ykköstykki Christian Benteke tuskin edustaa enää seuraa.

Bentekellä on sopimus seuran kanssa kesään 2015, mutta siihen on kirjattu purkuehto tiettyyn summaan jo tulevana kesänä. Summan suurus ei ole tiedossa, mutta hyökkääjä kiinnostaa monia suurellakin siirtokorvauksella.

– Hänen sopimuksessaan on purkuehto. Itse asiassa kaikkien sopimuksesta löytyy sellainen. En tiedä sen suuruutta, mutta uskon sen olevan huomattava, Sherwood kommentoi Sky Sportsille.

Sherwoodin mukaan seuralla ei ole halua myydä miestä eikä pelaaja itsekään ole siirtoa pyytänyt. Sherwood näkee siirtymisen jopa uhkaksi pelaajan uralle maajoukkuetasolla.

– En usko, että hänen kannattaa siirtyä ennen vuoden 2016 EM-turnausta. Belgia on yksi voittajasuosikeista. Hänen roolinsa on ollut koko ajan suuri maajoukkueessa pelatessaan meillä.

Benteke on tehnyt 12 maalia edelliseen 12 otteluun tehnyt belgialaiskärki kiinnostaa monia. Benteke on ollut järjestäen todella tehokas maalintekijä seuralle, pois lukien alkukausi kun seura rämpi ex-luotsi Paul Lambertin alaisuudessa ennen valmentajanvaihtoa alkuvuodesta.