FC Inter ja IFK Mariehamn kohtaavat maaanantaina Veikkausliigassa. Molemmilla seuroilla on mahdollisuus rikkoa rajapyykkejä.

Jos maarienhinalaiset voittavat maanantaina, nousee seuran kaikkien aikojen pistemäärä Veikkausliigassa yli 400:n. Interin päävalmentaja Job Dragtsma puolestaan on vain yhden voiton päästä sadannesta veikkausliigavoitostaan.

Vain tasapeli siis estää uusien merkkilukujen syntymisen.

– IFK on aloittanut kauden hyvin, vaikka heillä on kaksi tärkeää pelaajaa ollut sivussa. Maalinteko ei ole heille ollut koskaan ongelma, mutta tällä kaudella heidän puolustuspelaaminen on ollut myös parempaa, kehaisee Dragtsma vastustajaa seuran nettisivuilla.

Turkulaisten loukkaantumistilanne hiukan helpottaa koitokseen. Sivussa edelleen ovat Jukka Lehtovaara, Vahid Hambo, Kalle Kauppi ja Diogo da Costa.

– On selvää, että vammoja tulee, kun pelataan tähän tahtiin. Huomisen pelin jälkeen tahti kuitenkin normalisoituu. Vaikka menetimme HJK-ottelussa Oskarin, niin saamme vastaavasti huomenna mukaan Ari Nymanin, Eric Matoukoun ja Kaan Kairisen. Myös Henri Lehtosen pitäisi olla pelikunnossa, toteaa Dragtsma.

Veikkausliiga maanantaina

FC Inter – IFK Mariehamn
HIFK – KuPS