SJK nousi ainakin vuorokaudeksi Veikkausliigan sarjataulukon piikkipaikalle, kun Ilves kaatui Seinäjoen Keskuskentällä keskiviikkona 3-0.

SJK:n kaikki maalit syntyivät toisella puoliajalla vain vajaassa 20 minuutissa, asialla Toni Lehtinen, Jussi Vasara ja loppunumerot 64. minuutilla niitannut Richie Dorman.

RoPS:n nousukiito katkesi ainakin hetkeksi Maarianhaminassa. IFK Mariehamn piti pisteet 1-0-voitolla ja rovaniemeläisten viiden voiton putki meni poikki. Kärkikamppailussa tiukasti mukana olevan IFK Mariehamnin osuman viimeisteli jo 13. minuutilla kapteeni Jani Lyyski.

FC Lahti puolestaan sai viimein maalihanat auki kunnolla ja haki komean 3-0-vierasvoiton KuPS:sta. Henri Toivomäki vei lahtelaiset johtoon avausjaksolla ja voiton sinetöivät tauon jälkeen rangaistuspotkusta osunut Matheus Alves ja loppunumerot iskenyt Xhevdet Gela.

Veikkausliigakierros pelataan täyteen torstaina kolme ottelun myötä.