Sami Hyypiän entinen topparipari Jamie Carragher on varoittanut Steven Gerrardia pillahtamasta itkuun Anfieldin jäähyväisissään lauantaina.

Carragher puhui Monday Night Football -ohjelmassa Liverpool Echo -lehden mukaan. Entinen toppari ei halua nähdä kyynelkanavien virtaavan kuin Hyypiällä aikoinaan omissa jäähyväisissään.

– Toivon vain, että hän ala itkeä ja aloita muuta sellaista hölynpölyä tai tule tunteelliseksi. Sami Hyypiä teki sen, Carragher piikitteli entisen joukkuetoverinsa suuntaan.

Carragher oli paikalla 2009, kun Hyypiä jätti seuran. Hyypiä pelasi upean uran Liverpoolissa, ja topparilegendan jäähyväiset olivat todella tunteikkaat.

Pari vuotta myöhemmin oli Carragherin vuoro esiintyä viimeistä kertaa Anfieldillä. Gerrard on seuraavana jonossa ensi lauantaina Crystal Palacea vastaan. Gerrardin näillä näkymin viimeinen koitos Valioliigassa on edessä tuosta viikkoa myöhemmin vieraissa Stokea vastaan.

– Jännittynyt on väärä sana. Hän odottaa sitä, mutta vasta nyt hänen päähänsä alkaa uppoutua, ettei hän pelaa siellä sitten enää, Carragher mietti entisen pelikaverinsa tuntoja.