FC Inter johtaa HJK:ta 2-0 ensimmäisen puoliajan jälkeen illan ainoassa Veikkausliigan ottelussa. Keskikentän keskustan Vincent Onovo on rankaissut Klubia jo kahdella maalilla.

Kauden 13 ensimmäisessä Veikkausliiga-ottelussa maaleitta jäänyt Onovo osui myös viime viikolla RoPS:a vastaan. Liigakauden alla Onovo yllätti iskemällä neljä maalia RoPS:n verkkoon.

Tämän illan ottelun ensimmäinen puoliaika on ollut Interin puolustamista ja vastahyökkäyksiä. Turkulaiset ovat useasti olleet lähellä yllättää HJK:n vastahyökkäyksestä.

Ensimmäinen maali tuli Guy Gnabouyoun syötöstä vasemmalta laidalta. Toinen maali taas jäähyväisotteluaan Interissä pelaavan Mika Ojalan millintarkasta sisäänpäin kiertävästä kulmapotkusta, jonka Onovo puski sisään.