HJK:n Kreikan Panathinaikosin riveihin vaihtanut Robin Lod on ehtinyt jo käydä tutustumassa uusiin maisemiinsa – ja hyvältä vaikuttaa.

Kreikkalaismediassa on oltu sen verran kiinnostuneita siirrosta, että pelaajan tyttöystäväkin on ylittänyt uutiskynnyksen. Pari viikkoa sitten julkaistussa Sdna.gr-sivuston jutussa ihasteltiin keskikenttämiehen tyttöystävän kauneutta.

– Tuostakin näkee, että se on iso seura ja tosi seurattu. Harvoin sellaista näkee, että heti on tyttöystävän kaikki kuvat lehdessä, Lod naureskelee SuomiFutis-sivustolle.

Muutenkin seura ja sen ympärillä olevat ihmiset ovat tehneet vaikutuksen 22-vuotiaaseen Huuhkaja-pelaajaan.

– Seuran sisällä kaikki pelaajat, valmentajat ja taustat ovat tosi yhtenäisiä. He ottivat tosi hyvin vastaan ja koin oloni tervetulleeksi. Tosi hyvä vaikutelma minulle jäi, Lod kertoo.

Lod aikoo nyt lomailla muutaman viikon Suomessa. Sen jälkeen edessä on muutto Ateenaan. Sopeutumisongelmiin nuorukainen ei usko.

– Olen aika rauhallinen kaveri. En heti kiehahda, jos joku asia ei mene niin kuin pitää.

– Uskon ja luotan itseeni, että klaaraan kaiken hyvin. Menevät asiat sitten hyvin tai huonosti pystyn aina tilanteen klaaraamaan, Lod maalailee itsevarmasti.

Yksin Lod ei aio Ateenassa majailla.

– Suunnitelmissa on, että tyttöystävä tulisi aika nopeasti perässä.

Jaakko Käyhkö
Twitter: @JaakkoKayhko