Veikkausliigassa pelataan juhannuksen jälkeen täysi kuuden ottelun kierros.

Yksi kierroksen mielenkiintoisimmista otteluista pelataan Kotkassa, kun FC KTP yrittää saada tilastojaan parempaan kuntoon Arto Tolsa Areenalla. Vastassa on Kuopion Palloseura, jolle KuPS hävisi kauden ensimmäisen kohtaamisen Myllykoskella 0-1-lukemin.

Kotkalaiset ovat voittaneet Arto Tolsa Areenalla viimeksi syyskuun 1. päivä viime vuonna. Kertaalleen FC KTP on kuitenkin napannut kotivoiton tällä kaudella, kun täysi pistepotti tuli VPS:ää vastaan Myllykoskella. Arto Tolsa Areenalla on sen sijaan menty kuusi peliä ilman juhlia.

KTP:llä on riittänyt myös maalinteon kanssa ongelmia. KTP on pelannut vailla maalia viimeiset 418 minuuttia. Viimeksi kotkalaisista osui Ilari Äijälä Pietarsaaressa 24. toukokuuta Jaron verkkoon.

– Fakta on se, että kolme viimeistä peli ollaan hävitty ja yksi niistä kotona. Maaleja on mennyt omiin ja emme ole pystyneet niitä tekemään, joten tämä pitää kääntää toisin päin. Oma pää lukkoon ja kohti vastustajan maalia, KTP luotsi Sami Ristilä toteaa seuran nettisivuilla.

Varmuudella kotijoukkueelta puuttuu ottelusta ainakin Samuli Kaivonurmi ja Joel Mero.

Veikkausliigan pelit maanantaina

FC Inter – HJK
FC KTP – KuPS
HJK – Jaro
FC Lahti – IFK Mariehamn
SJK – VPS
RoPS – Ilves