Huuhkajien kapteeni ja luottotoppari Niklas Moisander on liittynyt uuden seuransa Sampdorian riveihin.

29-vuotias puolustaja on pelannut aiemmin ammattilaisurallaan vain Hollannissa, mutta keväällä uusi työpaikka löytyi Italiasta. Turkulaiskasvatin kolmivuotinen sopimus on nyt astunut voimaan.

Esittelytilaisuudessa Moisanderia pyydettiin kuvailemaan itseään pelaajana uusille faneille. Ajaxin toppari nosti luultavasti esiin ne samat kyvyt, mitä Sampdoriakin lienee miehessä nähnyt.

– Olen hyvä puolustaja, kyvykäs lukemaan peliä ja puolustustilanteita, ja minulla on myös paljon kokemusta, Moisander kertoi uusille faneilleen football-italia.netin mukaan.

Moisander pelaa Walter Zengan alaisuudessa, sillä Sinisa Mihajlovic siirtyi AC Milanin päävalmentajaksi. Sampdorialta odotetaan menestystä niin kotimaan väännöistä kuin Euroopan kilpailuista.

– Sampdoria on kunnianhimoinen seura. Puheenjohtaja on kunnianhimoinen ja pidän siitä. Odotan meidän pärjäävän hyvin Eurooppa-liigassa, koska eurooppalaiset kilpailut ovat tärkeitä Serie A:n lisäksi, Moisander sanaili.

Moisander ehti pelata Hollannissa FC Zwollen, AZ Alkmaarin ja Ajaxin riveissä. Ajaxin riveihin Moisander muutti jo juniori-ikäisenä kaudella 2003-2004.