Huuhkaja-hyökkääjä Eero Markkanen palasi viime viikolla lomalta Real Madridin kakkosjoukkueen Castillan harjoitusvahvuuteen. Avauskaudelta Espanjassa ei jäänyt kerrottavaa jälkipolville, mutta tulevan kauden tavoitteet ovat pääpiirteittäin selvät.

– Ei todellakaan pidä valittaa, mutta kyllähän viime kausi oli todella raskas muuttoineen ja kaikkineen. Oikeastaan yhteen putkeen Jyväskylästä Helsinkiin, sieltä Tukholmaan ja taas Madridiin. Mieli, pää ja kroppa joutuivat koville ja kroppa sitten varmaan liiankin koville, kun koko alkuvuosi meni loukkaantuneena, 24-vuotias Markkanen pohdiskeli pelaajatallinsa OrsaSportin kotisivuilla.

– Viime vuosi meni miten meni ja nyt haluan pysyä kunnossa. Madrid tuntuu jo kodilta, joten sopeutuminen siihen on ok. Pelityylimme tuli tutuksi ja olin omasta mielestäni vahvasti tulossa ennen kuin loukkaannuin, Markkanen viittasi kevätkauden hankalaan vatsalihasvammaan, joka ei ottanut parantuakseen.

Castilla jatkaa viime kauden tapaan Espanjan kolmostasolla Segunda B:ssä. Markkanen näkee tavoitteet korkealla joukkueen suhteen.

– Vastustajista en hirveästi tiedä, mutta kyllä me nousua tavoittelemme. Lomalla oli tosiaan erittäin mukavaa, mutta olipa kiva palata kotiin ja töihin. Kauden alkua odotellaan innolla! ja siinä on yksi selkeä tavoite, nousu.