Huuhkaja-toppari Juhani Ojala siirtyy HJK:n loppukaudeksi lainalle Venäjän pääsarjaseurasta FK Terek Groznyistä. Seura tiedotti asiasta keskiviikkoaamuna.

Jo nuoruusvuosinaan Klubia edustanut, parhaassa peli-iässään oleva Ojala, 26, nähdään ensimmäistä kertaa HJK-paidassa Liverpoolia vastaan 1.8. Olympiastadionilla pelattavassa kansainvälisessä ottelussa.

Kilpailullisissa otteluissa Ojala saa pelata Suomen siirtoikkunan auettua, 6.8. jälkeen. Ojala ei siten ole käytettävissä vielä FC Astana -kamppailuissa.

HJK kohtaa Astanan Mestarien liigan 3. karsintakierroksella kotona tänään keskiviikkona ja uudestaan ensi viikon tiistaina 4.8.

Kausina 2009-2011 kolme Suomen mestaruutta HJK:ssa voittanut Ojala siirtyi kolmannen mestaruuskautensa jälkeen Sveitsin pääsarjassa pelanneeseen BSC Young Boysiin, jossa hän pääsi pelaamaan mm. Eurooppa-liigan lohkovaiheessa.

Venäjän pääsarjaa mies on pelannut kaudesta 2013 lähtien Terek Groznyin riveissä. Vuonna 2011 maajoukkueessa debytoinut Ojala on pelannut 11 ottelua Huuhkaja-paidassakin.

– Olen todella iloinen sopimuksesta ja kiitollinen HJK:lle tästä mahdollisuudesta. Olen kuntoutumassa pahasta polvivammasta ja nyt viimein pääsemässä pelikuntoon. HJK on minulle lähinnä sydäntä ja olen täällä kuin kotonani, Ojala iloitsee seuran kotisivuilla.