Liverpoolin 1980-luvun menestysvuosien runkomies, viime vuosina mm. BBC:n asiantuntijana ollut Mark Lawrenson arvostelee ex-seuransa pre-season ohjelmaa. Hänen mukaan joukkue kohtaa liian heppoisia vastuksia.

Liverpool mm. kohtaa HJK:n ensi lauantaina, mikä on joukkueen toiseksi viimeinen harjoitusottelu ennen seuraavana viikonloppuna alkavaa Valioliiga-kautta. Sunnuntaiksi joukkuelle on merkitty vielä harjoitusottelu Englannin kolmostason Swindonia vastaan.

Liverpool on viettänyt aiemman pre-seasoninsa pitkälti Aasiassa ja Australiassa pelaten neljä ottelua paikallisia vastuksia vastaan. Joukkueet Thai All Stars, Bribane Road, Adelaide United ja Malaysia XI eivät tosiaankaan ole huippukovia.

– Harjoituskauden ainoa tavoite on valmistautuminen Valioliigan avaukseen. Olen hieman huolissani siitä, että Liverpoolin valmistautuminen on ollut riittämätöntä. Emme [Liverpool] ole kohdanneet yhtään merkityksellistä vastusta ja tulevat harjoitusottelut eivät muuta sitä, ”Lawro” kommentoi Liverpool Echolle.

Valioliigan joukkueen osalta avaa Stoke-vierasottelu viikkoa myöhemmin.

– Kaikki tietävät, että vieraspelistä Stokessa ei todellaan tule helppo.