Sky Sportsin mukaan Everton on hylännyt Chelsean 25 miljoonan punnan (noin 35,6 miljoonaa euroa) tarjouksen toppari John Stonesista.

Chelsea on tavoitellut 21-vuotiasta Englannin maajoukkuepuolustajaa jo jonkin aikaa, ja seuran on aiemmin kerrottu tehneen miehestä 20 miljoonan punnan tarjouksen.

Stones vaikuttaa kiinnostavan muitakin Englannin suurseuroja, sillä brittilehti Mirrorin mukaan Manchester City on ilmoittanut halustaan hankkia suurlupauksen riveihinsä. Lehden mukaan Everton vaatii kuitenkin miehestä 34 miljoonaa puntaa.

Guardian taas kertoo Manchester Unitedin tehneen Stonesille välikäsien kautta selväksi seuran kiinnostuksen mieheen. United ei kuitenkaan lehden mukaan ole vielä lähestynyt suoraan Evertonia.

Unitedilla saattaa olla selkein tarve topparille, mikäli manageri Louis van Gaal ei ole tyytyväinen nykytilanteeseen, kuten mies eilen illalla pelatun PSG-ottelun jälkeen vihjasi. Näyttää myös siltä, että espanjalainen Sergio Ramos on jäämässä Real Madridiin United-huhuista huolimatta.