Real Madridin monivuotinen luottomies Sergio Ramos haluaa jättää valkopaidat, kertoo Marca-lehti.

Ramosia on huhuttu uusiin maisemiin, vaikka topparilla on sopimustaan vielä kolme vuotta jäljellä. Ramos on itsekin jo kertonut lähtöaikeistaan seurajohdolle, eikä aio espanjalaislehden mukaan pyörtää päätöstään.

Ramos olisi halunnut palkkansa nousevan kuudesta kymmeneen miljoonaan euroon, mutta raha ei ole suurin syy siirrossa. Se saattoi olla vain siirtosaagan liikkeelle paneva tekijä. Ramos yksinkertaisesti haluaa vain uuden alun jossain muualla.

Toppari ei halua samanlaista kohtelua ja päätyä siihen, mihin Iker Casillas on joutunut tottumaan. Espanjalaismaalivahti on ollut viime kausina esimerkiksi fanien pilkkakirveiden heittelyn kohteena.

Ramosilla on nykyisin myös huonot välit seurapomo Florentino Perezin kanssa. Valkopaidat ovat mustamaalanneet pelaajaa ja hänen agenttiveljeään Reneä palkkasotureiksi, eikä Ramosin leiri pysty tätä antamaan anteeksi.

Niinpä päätös on tehty, eikä Ramos ole perääntymässä siirtoaikeessaan.

Ramos on yhdistetty siirtohuhuissa Manchester Unitediin. Joidenkin lehtitietojen mukaan United olisi kokeillut Ramosin saamista jo tarjouksella.