FC Barcelonan supertähti Lionel Messi saattaa pitää taukoa Argentiinan maajoukkuetehtävistä, vihjaa argentiinalainen Olé.

Kriitikkojen mukaan taituri ei päässyt parhaimpaansa, kun Chile vei Copa American finaalin rangaistuspotkukisan jälkeen nimiinsä. Finaalipettymys oli argentiinalaisille jo toinen lyhyen ajan sisään, sillä viime kesänä MM-kisoissa Saksa vei kullan jatkoajalla.

Tuoreimman pettymyksen jälkeen media ei ole päästänyt Messiä helpolla. Messiä on usein syytetty siitä, ettei hän veny maajoukkueessa samanlaisiin suorituksiin kuin Barcelonassa. Sama virsi vaikuttaisi soivan aina arvokisojen jälkeen.

Kritiikki ja pilkkakirveet ovatkin vetäneet tähden mielen matalaksi. Henkilökohtaiset hyökkäykset ovat tuntuneet jopa pahemmalta kuin hävitty finaali, Olé niputtaa Messin tuntoja.

Ei olisi ensimmäinen kerta, jos Messi jättää hetkeksi maajoukkueen. Vuoden 2006 MM-kisojen jälkeen Messi oli tosin sivussa vain yhdestä Argentiinan pelistä.

Messi ilmeisesti pohtii tällä kertaa pidempää sapattia. Väliin saattaisivat jäädä syyskuussa pelattavat ystävyysottelut ja kenties myös yksi tai useampi ottelu MM-karsintojen alusta.