Viime kaudella Serie A:n maalikuninkuuden 22 osumallaan yhdessä Luca Tonin kanssa jakanut Inter Milan -hyökkääjä Mauro Icardi on myöntänyt, että espanjalaisjätti Real Madrid halusi hankkia hänet.

– Real Madrid on tavoitellut minua, mutta olen onnellinen tehtyäni uuden sopimuksen Interin kanssa. Tulen pelaamaan Mestarien liigaa Interissä seuraavalla kaudella, toteaa argentiinalaishyökkääjä espanjalaislehti AS:lle.

Icardi teki kesäkuussa neljän vuoden jatkosopimuksen milanolaisseuran kanssa. Inter jäi viime kaudella Serie A:n kahdeksanneksi eikä pelaa ensi kaudella europelejä. Hyökkääjä on siis luottavainen sen suhteen, että Inter pystyy jälleen taistelemaan itsensä Serie A:n kolmen parhaan joukkoon, vähintään Mestarien liigan karsintaan oikeuttaville sijoille.

Roberto Mancinin valmentama Inter kohtaa tänään kello 15:00 alkavassa International Champions Cupin ottelussa Icardia tavoitelleen Real Madridin Kiinan Guangzhoussa.

Inter on toistaiseksi vahvistanut kesän aikana puolustustaan hankkimalla esimerkiksi Mirandan ja Jeison Murillon. Keskikentälle taas on hankittu noin 28 miljoonan euron siirtosummalla Geoffrey Kondogbia. Hyökkäykseen on tulossa Stevan Jovetic, jonka siirto on lääkärintarkastusta vaille valmis.