Manchester United on hävinnyt Chicagossa keskiviikkoiltana paikallista aikaa pelatun International Champions Cupin ottelun Paris Saint-Germainia vastaan numeroin 0-2.

Molemmat maalit tehtiin ensimmäisellä puoliajalla: 25. minuutilla iski keskikenttämies Blaise Matuidi ja yhdeksän minuuttia myöhemmin ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimovic.

United-manageri Louis van Gaal ei kuitenkaan ilmaissut erityistä pettymystä ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Olen todella tyytyväinen esitykseemme. Kyllä, hävisimme. Se saattaa olla hyväkin asia, koska viime vuonna voitimme kiertueellamme kaikki ja hävisimme sitten ensimmäisen ottelumme Valioliigassa. Nyt järjestys on hieman erilainen. Mutta en ole taikauskoinen, totesi hollantilainen seuran verkkosivujen mukaan.

Unitedin seuraava ottelu on ensi viikon Valioliiga-avaus Tottenhamia vastaan Old Traffordilla 8. elokuuta. Van Gaalin mukaan kokoonpano on suhteellisen valmis tuota ottelua varten. Puolustuslinjasta Phil Jonesin paikka avauksessa on kuitenkin pohdinnassa.

– Uskon peluuttavani (Luke) Shaw´ta, (Matteo) Darmiania ja Daley Blindia. Oikean topparin paikka on vielä pohdinnassa. Olen erittäin tyytyväinen Matteo Darmianiin, ja olemme nähneet hänen pystyvän pelaamaan sekä oikealla että vasemmalla.

25-vuotias Darmian siirtyi kesällä Manchester Unitediin Italian Torinosta. Mies pystyy pelaamaan puolustuksen molemmilla laidoilla, keskikentän oikeana linkkinä ja tarvittaessa vielä ainakin kolmen miehen puolustuslinjassa topparina.