Manchester United saattaa myydä kesällä David de Gean Real Madridiin. Yksi ongelma kaupanteossa on, ettei Unitedissa olla vielä selvillä espanjalaisen korvaajasta.

De Gealla on vain vuosi sopimustaan jäljellä Unitedin kanssa. Huhuissa on jo pitkään pyörinyt, että tämän kesän aikana de Gea siirtyisi Madridiin. Vaikka korvaajaa ei löydykään, se tuskin estää Marca-lehden mukaan de Gean kaupantekoa.

Tosin yhden mutkan lisää korvaajan puute taas aiheuttaa – ja vähintäänkin se viivästyttää kaupan syntymistä.

Unitedilla olisi riveissään Victor Valdes, mutta entisen Barca-vahtiin ei ilmeisesti luoteta tarpeeksi, jotta hänestä suunniteltaisiin pysyvää korvaajaa. Esillä on ollut myös Stoken vahti Asmir Begovic. Brittimediasta tihkuneiden tietojen mukaan Begovic olisi kuitenkin lähellä sopimusta Chelsean kanssa.

United saattaa toisaalta hakea maailmanluokan vaihtoehtoa, kuten Atletico Madridin Jan Oblakia. Atletico on kuitenkin ilmoittanut, että Oblakin ulosostohinta on peräti 45 miljoonaa euroa. United tuskin olisi valmis moista summaa heittämään.

Listalla olisi myös Tottenhamin Hugo Lloris, mutta vahdilla on pitkään vielä sopimusta jäljellä eikä seuralle ole myyntiaikeita. Aiemmin Llorisin uskottiin olevan jo lähellä siirtoa Unitediin, mutta ilmeisesti Tottenham on onnistunut kääntämään ranskalaisen pään.