ManU-luotsi Louis van Gaal kertoi medialle keskiviikkona, että seura ei välttämättä hanki lainkaan uutta hyökkääjää. Seuran on uskottu olevan markkinoilla kärkimiestä etsimässä, kun Robin van Persie siirtyi Turkkiin ja seura ei halunnut käyttää alisuorittaneen Radamel Falcaon lainasopimuksen osto-optiota.

– En ole lainkaan varma, aionko hankkia hyökkääjän. Olen lukenut mediasta, että hyökkääjä on meidän ”yllätyshankintamme”. En kuitenkaan ole sellaista sanonut. Olen tarkoittanut yllätyshankinnalla täysin muuta, Van Gaalia siteerattiin Sky Sportsilla.

Huippuvalmentajat tuntien se, mitä sanotaan ei välttämättä kerro lainkaan siitä, mitä kulisseissa oikeasti tapahtuu.

Daily Mirror -lehden mukaan ManU:n tuleva hankinta olisi kuitenkin hyökkääjä. Lehti kertoo ManU:n havittelevan Juventuksen Fernando Llorentea.

30-vuotias espanjalaiskärki on pelannut viimeiset kaksi kautta Juventuksessa kohtuullisin tehoin, mutta nyt seura on hankkinut tukun uusia hyökkääjiä.

Aiemman ammattilaisuransa 195-senttinen Llorente pelasi kasvattajaseurassaan Athletic Bilbaossa.

ManU:n riveissä varsinaisia, aikuisten tasolla näyttönsä antaneita hyökkääjiä ovat vain Wayne Rooney ja kauden Real Madrid -lainalta palannut Javier Hernandez.