Real Madridin uusi päävalmentaja Rafael Benitez joutuu tuskailemaan monen asian kanssa ennen kauden alkua. Yksi ongelmalistalla oleva asia on keskushyökkääjien tilanne.

Benitez on espanjalaismedian mukaan kaavaillut laittavansa Cristiano Ronaldon keskemmälle hyökkääjäksi, mutta portugalilainen itse näkee paikkansa olevan vasemmalla laidalla. Jos Ronaldo ei suostu keskelle menemään, tarvitsee Real Madrid lisävahvistuksen tuolle tontille.

Javier Hernández jätti jo valkopaidat, joten vaihtoehdot Karim Benzeman takana ovat vähissä. Vaikka meksikolainen ei suuressa roolissa viime kaudella ollutkaan, hoiti hän tehtävänsä hyökkäyksen tuuraajana.

ESPN ehdottaa, että yksi vaihtoehto hyökkäyksen varamieheksi voisi olla Manchester Unitedin Robin van Persie. Hollantilaiskärki saattaa suunnata pois Unitedista, ja ESPN muistuttaa hyökkääjällä saattavan olla vielä pari hyvää kautta jäljellä.

31-vuotias van Persie on yhdistetty huhuissa myös Fenerbahceen.

Van Persien viime kausi oli loukkaantumisen vuoksi rikkonainen, eikä luotsi Louis van Gaal aina peliajalla miestä muistanut. Maaleja van Persie teki hänelle vaatimattoman määrän, kymmenen osumaa, viime sesongilla.