Real Madridin maalivahti Iker Casillas ei välttämättä enää La Ligan jätissä ensi kaudella pelaa.

Maalivahdin agentti Carlo Cutropía vahvistaa, että Casillas saattaa jättää seuran ja siirtyä Portugalin suurseuraan Portoon. Lähtö ei sikäli olisi yllätys, sillä Real Madridin uskotaan laittavan maalivahtiosastonsa uusiksi.

Manchester Unitedin David de Gea on tiettävästi Casillasin korvaaja, jos vain kaupanteko valioliigaseuran kanssa onnistuu.

– Portolta on tarjous, ja Casillas on innostunut tästä mahdollisuudesta. Nyt meidän on odotettava ja katsottava, mitä Real Madrid sanoo, Cutropía sanoo Marca-lehdelle.

Jo aiemmin Cutropía kertoi Recordille samansuuntaista.

– Iker on erittäin innostunut mahdollisuudesta mennä Portoon. Real Madridilla on tarjous, ja he tietävät mitä Casillas haluaa. Nyt yritämme päästä yhteisymmärrykseen, Cutropía sanaili tuolloin portugalilaisaviisille.

Casillas on pelannut koko ammattilaisuransa valkopaidoissa. 34-vuotiaana Casillas on ollut edelleen yksi ryhmän luottomiehistä, vaikka kritiikkiä viime vuosina veskari on kovasti saanutkin.

Urallaan Casillas on voittanut kaiken mahdollisen. Maailmanmestaruus, Euroopan-mestaruus, La Ligan mestaruudet, Mestarien liiga ja monet muut pystit ovat kiertäneet maalivahdin käsissä.