Viimeisinä viikkoina on huhuttu, että Manchester United haluaa Bayern Münchenin keskikenttämies Bastian Schweinsteigerin riveihinsä.

Saksalaislehti Sport Bildin toimittaja Christian Falk väittää kuitenkin Twitter-tilillään, että englantilaiset ovat valmiita laittamaan likoon 160 miljoonaa euroa saadakseen toisen Bayern-pelaajan, Thomas Müllerin riveihinsä. Tuohon summaan sisältyisi sekä kauppahinta että miehelle tarjottava viiden vuoden sopimus.

Müller on kuulunut ManU-manageri Louis van Gaalin suosikkipelaajiin jo jonkin aikaa. Bayernia valmentaessaan hollantilainen antoi tuolloin vasta 20-vuotiaalle saksalaiselle isoja minuutteja, ja Müller vastasi huutoon pelaamalla huikean tulokaskauden Bundesliigassa.

Saksalaisen vuosi sitten tekemä jatkosopimus ei ole hiljentänyt huhuja. Viimeksi tämän vuoden toukokuussa brittilehdistössä esiteltiin Müllerin ylistäviä sanoja van Gaalista.

– Louis van Gaalilla ja minulla on suhde, joka menee paljon pidemmälle kuin normaali pelaajan ja valmentajan välinen suhde, totesi saksalainen.

Saksalaispelaaja oli viime vuonna voittamassa MM-kultaa. Yksi miehen merkittävimmistä saavutuksista on se, että vasta 25-vuotias Müller on tehnyt MM-kisaurallaan 13 ottelussa jo kymmenen maalia.

Lähde: Independent.