FC Barcelona saattaa katsella kesän siirtomarkkinoilta vielä kolmatta vahvistusta.

Barca saa kassaansa täytettä, mikäli Pedron myynti Manchester Unitediin toteutuu. Laiturin lisäksi Adama Traoren sekä Gerard Deulofeu siirrot tuovat tilille täytettä. Näin urheilupomo Robert Fernandezilla olisi vielä mahdollisuus yhteen hankintaan.

MSN-kolmikko (Messi, Suarez, Neymar) tarvitsisi taustatykin. Hakusessa voisi siis olla Pedron korvaaja. Munir El Haddad ja Sandro Ramirez eivät tätä roolia pysty välttämättä ottamaan.

Espanjalaisen Sport-lehden mukaan vahvin ehdokas voisi olla Borussia Dortmundin Marco Reus. Saksan maajoukkumies on kenties saatavilla 40-50 miljoonan euron hintaan. Jos Pedro lähtee, Reusin puoleen ehkä käännyttäisiin.

Reusin ohella myös Fernando Llorente on vaihtoehto. Llorente toisi pituutensa puolesta uudenlaisen aseen Barcaan ja olisi saatavilla vain 10 miljoonan euron hintaan.

18 miljoonan euron ulosostohinnalla varustettu Celta Vigon hyökkääjä Nolito on myös yksi vaihtoehdoista. Nolito muistuttaa pelityyliltään Pedroa.

Barca ei voi siirtokieltonsa takia saada uutta vahvistusta ennen kuin vasta tammikuussa, joten mahdollista on sekin, että raha laitetaan vain syrjään ensi kesää ja Juventuksen Paul Pogbaa ajatellen. Tämä saattaa olla jopa todennäköisin vaihtoehto.