HJK otti rumasti kuonoonsa Suomen Cupin välierässä, kun IFK Mariehamn kaatoi kotonaan hallitsevan cupin mestarin peräti lukemin 5-1 (2-0).

Ottelulle jo suuntaa antoi Diego Assisin kaukolaukauksesta syntynyt avausmaali 3. minuutilla, jolla hän yllätti HJK:n tuoreen vahvistuksen, ensi kertaa joukkueen maalilla pelanneen Thomas Dähnen ,21.

Lopulta Dahne sai poimia pallon vielä neljä kertaa selkänsä takaa. Dever Orgill teki osumista kaksi, Petteri Forsell ja Duarte Tammilehto yhden mieheen. HJK:n ainoan osuman teki Atomu Tanaka toisen jakson alussa, jolloin 1-2-maali nostatti hetkeksi helsinkiläisten toiveita.

Inter jatkoajalle kahden vajaalla

Toinen välierä Turussa Interin ja KuPS:n välillä on eteni jatkoajalle 1-1-tilanteessa. Tristan Bowen iski ensin kuopiolaiset johtoon avausjaksolla ja Guy Gnabouyou toi isännät tasoihin toisen jakson alussa.

Inter pelaa jatkoajalla kahden miehen vajaalla viimeisen kymmenen minuutin tapahtumien vuoksi. Ensin puolustaja Juuso Hämäläinen ajettiin ulos. Hän repi vastustajan vauhdin pois puolittaisessa läpiajossa alimpana miehenä.

Vain pari minuuttia myöhemmin Philip Njoku liukui kamppailupalloon kahdella jalalla napit edellä ja tuomari heitti miehen ulos. KuPS ei ainakaan heti pystynyt hyödyntämään ylivoimaansa vaan peli eteni jatkoajalle.