Inter Turku johtaa vierasotteluaan Seinäjoen Jalkapallokerhoa vastaan 1-0 ensimmäisen puoliajan jälkeen.

Turkulaisten maalin teki laitapuolustaja Joni Aho varmalla rangaistuspotkullaan vasempaan alanurkkaan ottelun 29. minuutilla. SJK-veskari Mihkel Aksalu oli tilanteessa mukana, mutta veto oli tarpeeksi kova ja tarkka.

Rangaistuspotku oli seurausta Timo Tahvanaisen käsivirheestä. SJK-pelaajat, etunenässä Wayne Brown, kritisoivat voimakkaasti avustavan erotuomarin näkemystä tilanteesta. Heidän mukaansa pallo enemmänkin pelattiin Tahvanaisen käteen.

Interin Juho Salmisella oli jo 18. minuutilla hyvä maalipaikka, kun mies pääsi laukomaan lähietäisyydeltä. Pallo painui kuitenkin ohi maalin.

SJK:lla oli 35. minuutilla hyvä paikka, kun Toni Lehtinen ohjasi Johannes Laaksosen laukauksen maalia kohti. Magnus Bahne näki kuitenkin tilanteen hyvin ja otti pallon käsiinsä.