Saksan cupin ottelu VfL Osnabrückin ja RB Leipzigin välillä keskeytettiin tänään maanantaina 71. minuutilla Osnabrückin johtaessa 1-0.

Altavastaajana otteluun lähtenyt kotijoukkue siirtyi johtoon 1. minuutilla Halil Savranin maalilla.

Saksalaislehti Bildin mukaan keskeytyksen syy oli katsomosta erotuomari Martin Petersenin päähän kentälle heitetty tupakansytytin.

Lehden mukaan sytkäri lensi kotijoukkueen fanikatsomosta. Ottelun erotuomari sai sen verran pahasti osumaa, ettei pystynyt ja halunnut jatkaa ottelua.

Bildin mukaan kotijoukkue taisteli ansiokkaasti vahvasti vyörynyttä vierasjoukkuetta vastaan. Osnabrückhän on 3. Liigan joukkue, kun taas Leipzigin uskotaan taistelevan 2. Bundesliigan kärkisijoista tällä kaudella.