Kuopion Palloseura on voittanut Rovaniemen Palloseuran Veikkausliigassa vakuuttavan esityksen jälkeen numeroin 3-0.

KuPS siirtyi jo ensimmäinen puoliajan kymmenennellä minuutilla johtoon, kun Toni Markic upotti hienosti vasurillaan takakulmaan Miikka Ilon vapaapotkusta antaman keskityksen.

Toinen puoliaika jatkui kuopiolaisten tahdissa. 51. minuutilla oli Saku Savolaisen vuoro iskeä; tilanne lähti Mason Traffordin pitkästä avauksesta. Tilanteessa RoPS-veskari Ricardo syöksyi hieman huolimattomasti maaliltaan, ja Savolainen pääsi sijoittamaan pallon tyhjään maaliin.

Savolainen onnistui myös toisen kerran, kun mies pääsi 67. minuutilla laukomaan pallon lähietäisyydeltä verkkoon kulman jälkitilanteessa.

Illan toisessa Veikkausliigan ottelussa FC Lahti tasasi pisteet FF Jaron kanssa kotikentällään numeroin 1-1. Lahtelaisten maalin teki Drilon Shala. Jaron meksikolaisvahvistus José Manuel Rivera kuitenkin tasoitti ottelun.