FC Inter otti Veikkausliiga-kauden toisen voittonsa Rovaniemen Palloseurasta, joka ei tänään pystynyt haastamaan turkulaisvastustajaansa häviten numeroin 0-2.

RoPS:n kärjessä aloittanut Michael Ibiyomi ei pystynyt tekemisellään aiheuttamaan Interin topparikaksikolle ongelmia kuin hetkittäin.

Toisella puoliajalla rovaniemeläisten hyökkäyksen kärjessä kävivät myös Simo Roiha sekä lopussa targetiksi tullut – puolustajana paremmin tunnettu – Jarkko Lahdenmäki.

Ottelun jälkeen RoPS-valmentaja Juha Malinen kertoi SuomiFutis-sivustolle loukkaantumisesta kärsivän maalitykki Aleksandr Kokon paluun ajankohdan olevan vielä epäselvä.

– Odottaisin, että hän (Kokko) voisi tulla maaottelutauon jälkeen, mutta kun sitä ei tiedä.

Rovaniemeläisten mukana kolmisen viikkoa ollut – ja tänäänkin 90 minuuttia pelannut – John Oluremi William ei ole vastaus haettaessa kärkipelaajaa. Malinen kertoo miehen pelaavan mielellään kymppipaikalla kärjen takana tai oikealla laidalla.

Aiemmin tällä viikolla RoPS:n puheenjohtaja Risto Niva kertoi seuran seuran verkkosivuilla rovaniemeläisten hakevan edelleen kahta hyökkäyspään pelaajaa. Eilenhän seura jo vahvistui tänään debytoineella keskikenttämies David Ramadingayella, joka tosin on luokiteltavissa enemmänkin keskikentän vahvaksi työmyyräksi.

Malinen vahvisti nyt, että joukkueeseen on vielä luvassa uutta verta.

– Kyllä meille on tulossa vielä yksi pelaaja ennen kuin siirtoikkuna menee kiinni, kertoi Malinen tarkentamatta pelipaikkaa.