Manchester United näyttäisi olevan vihdoin valmis neuvottelemaan maalivahtinsa David de Gean kohtalosta, kertoo espanjalaislehti AS.

Espanjalaisvahtia on huhuttu pitkin kesää Unitediin. Viime päivinä siirto on näyttänyt olevan jo vaarassa, kun neuvottelut eivät ole vaikutttanut edenneen. Tilanne on muttunut siltä osin, että AS osaa nyt kertoa Real Madridin olevan kaupoista luottavainen.

Oikeastaan Real Madrid on niin varma, että valkopaidoissa valmistaudutaan jo tiistaihin ja uuden pelaajan viralliseen esittelyyn.

Hollantilaisvalmentaja Louis van Gaal ei ole tähän mennessä peluuttanut de Geaa Valioliigassa eikä Mestarien liigan karsinnoissa. Toisaalta hän on linjannut, ettei seuran tarvitse myydä pelaajaansa. Van Gaalin ja de Gean välit ovat tulehtuneet.

United vaikuttaisi tässä kohta olevan kuitenkin valmis neuvottelupöytään. Lehden mukaan Madridissa pidätelläänkin henkeä, että kauppa onnistuu.

United on vaatinut maalivahdistaan 40 miljoonaa euroa. Real Madrid puolestaan ei ole ollut valmis maksamaan 25 miljoonaa enempää veskarista, jolla on vain yksi vuosi sopimustaan jäljellä.

Kauppoja on aikaa hieroa maanantaihin asti.